Σκηνές Sex που πήραν Oscar! (Ακατάλληλα Video)

Η Halle Berry έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κέρδισε το Όσκαρ Α 'Γυναικείου Ρόλου το 2002, για το ρόλο της στο Monster's Ball που απαιτούσε να εμφανισθεί γυμνή. Στην ταινία, η Berry μοιράζεται μια έντονη ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Σύμπτωση; Δεν νομίζω. Δείτε τις σκηνές (που κυμαίνονται από αισθησιακές έως τρομερές), που έφεραν το τρόπαιο για τους αστέρες, που επιβεβαιώνουν τη σχέση μεταξύ γυμνού και βραβείων Όσκαρ...





Ο Κέβιν Σπέισι κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματάκι Καλύτερου Ηθοποιού το 1999 για το ρόλο του ως ένας καταπιεσμένος πατέρας, περιορισμένος στα προάστια στο American Beauty. Ενώ ο Lester, ο χαρακτήρας που υποδίεται ο Σπέισι είναι συχνά χάνεται στις φαντασιώσεις του, μια από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές της ταινίας έρχεται (χα!) όταν ο Lester φροντίζει για την δική του... επιχείρηση στο ντους.




Η λιθίαση, συχνά τρομακτική ταινία Monster δίνει στην star Charlize Theron το ρόλο που θα κερδίσει το βραβείο όσκαρ για την καλύτερη ηθοποιό. Παίζοντας μία βασανισμένη πόρνη που επιδιώκει αιματηρή κάθαρση μέσα από ένα φαύλο ξεφάντωμα δολοφονιών, η Theron βρίσκει την αγάπη με μια άλλη νεαρή γυναίκα, τη Christina Ricci ... δηλαδή, όταν δεν είναι απασχολημένη με το να διαλύει βρώμικους άνδρες.




Μανιωδώς τυλιγμένος στα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία της συζύγου του, ο Βρετανός διπλωμάτης Justin Quayle - παίζεται από τον Ralph Fiennes στο δράμα του 2005 Ο Επίμονος Κηπουρός - ερευνά σε μια ατέλειωτη σειρά από αναδρομές στο παρελθόνσκέπτετε το πως συναντήθηκαν και το χρόνο που πέρασαν μαζί. Φυσικά, το μυαλό του Quayle παρασύρεται κατά καιρούς σε μερικά από τα πιο σαρκικά πάθη που συμμερίζονται ο ίδιος και η σύζυγός Tessa, των οποίων ο πρωταγωνιστής, Rachel Weisz κέρδισε ένα Όσκαρ για το ρόλο.