Οι Muse το γύρισαν στη dubstep! (Video)



Ίσως κάποιοι σοκαριστούν. Ίσως κάποιοι θυμώσουν. Ίσως κάποιοι και να ενθουσιαστούν..


Οι Muse, μια από τις σπουδαιότερες live μπάντες στον πλανήτη, έχουν σχεδόν έτοιμη την επιστροφή τους. Τρία χρόνια μετά το Resistance, οι Bρετανοί έβγαλαν το πρώτο trailer για τον δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη...

Και σε αυτό το video, ενα κινηματογραφημένο κλιπ με μηνύματα για την οικονομία, την οικολογία και όχι μόνο, οι Muse δυναμώνουν τα μπάσα και παίζουνdubstep μουσική!


Με το που αναρτήθηκε στα social media του γκρουπ, το συγκεκριμένο βιντεάκι, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ποικίλλες. Κάποιοι εύχονταν να ήταν ενα troll, άλλοι έγραφαν ότι “οι Muse πέθαναν” και κάποιοι άλλοι δήλωναν ανυπόμονοι να το ακούσουν!

Η αλήθεια θα λάμψει, κάπου κοντά στον Σεπτέμβρη όταν και το ‘Τhe 2nd Law‘ (προσωρινός τίτλος) θα βγεί προς τα έξω. Μέχρι τότε, και αφού δείτε το περίφημο (κιόλας) trailer, ας θυμηθούμε για κατακλείδα τα όσα είπε ο Matt Bellamy λιγο καιρό πριν, στο NME:
“Θέλουμε να βάλουμε κι άλλα ηλεκτρονικά στοιχεία στη μουσική μας. Έχουμε επηρεαστεί πολύ από τον ήχο των Γάλλων Justice“…

Λες να έχουν την τυχή των Killers ; Ο χρόνος θα δείξει…


Πηγή: manstaworld.com